РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

РЕКЛАМА И ПЕЧАТ JU-MAX

Този раздел съдържа част от нашата работа. През годините на нашата дейност ние натрупахме значителен опит в производството на голямо разнообразие от рекламни и бизнес печати: от производство на външни реклами, дизайн и печат на рекламни материали до брандиране на търговски обекти и превозни средства. Основното, което обединява всички наши творби, е любовта, с която са създадени. Печатът в България е силно конкурентна ниша. Много обещават отлични условия. Ние не даваме големи обещания. Ние просто обичаме работата си, вършим я с високо качество и наистина се отнасяме с благоговение към всеки клиент.

ПРОИЗВОДСТВО НА ВЪНШНА РЕКЛАМА​

Нашата компания активно усвоява съвременни рекламни технологии, включително и изработка на външна реклама. Ние сме готови да изпълним за Вас почти всички видове реклами, които съществуват на пазара. Направете цветен знак или брандиране на автомобил. Нашите специалисти непрекъснато се усъвършенстват, усвояват нови технологии и влагат частица от душата си във всяка извършена работа. Изработката на външна реклама в нашата фирма е гаранция за отлично качество и стриктно спазване на сроковете.

РЕКЛАМЕН ПЕЧАТ

Рекламният печат е печатен продукт, насочен към реклама на фирма, както и неговите продукти и услуги, гарантиращи разпознаване от страна на потребителя. Печат на рекламни материали: фирмени каталози, картички, покани, обложки, визитни картички и др.