НАШИТЕ УСЛУГИ

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

Успехът на една рекламна кампания зависи от дизайна. Печатният материал, рекламиращ вашата фирма, участва във формирането на представата за нея в съзнанието на клиентa, което води до повишаване на интереса и на продажбите. Качеството на изданието, представящо вашия продукт, кара хората да очакват аналогично качество и от самия продукт.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Изработката на външна реклама е една от основните дейности на РА "ДЖУ МАКС". Богатият опит ни позволява да създаваме уникални знаци и дизайни, които са издръжливи и привлекателни.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Благодарение на висококачетвеното оборудване, познанията от служителите на JU-MAX и креативните решения, печатната реклама, която компанията предлага е на световно ниво – с високо качество, дълготрайна експлоатация и безупречен външен вид.

ИЗРАБОТКА НА ВИЗИТКИ

Производство и печат на визитки в Рекламна агенция "JU-MAX": Дизайн и печат на всички видове визитки (именни, фирмени, рекламни). Стандартни форми и размери, необичаен дизайн.

ИНТЕРАКТИВНА РЕКЛАМА

Предлагаме Ви създаване на уникална интериорна реклама, която ще заинтересува посетителя и ще ви помогне да увеличите продажбите.

КАКВО ОЩЕ ПРЕДЛАГАМЕ?

ОЩЕ ПЕЧАТНИ УСЛУГИ